Väskor Michael Kors rea till bra pris

Väskor Michael Kors

Michael Kors är ett av de hetaste designers runt, och hans Väskor Michael Kors säljer ett premium. Eftersom en av dessa börser är en investering, du skar vill se till att det blir på riktigt och inte en bra fake. Lyckligtvis är det ganska lätt att identifiera en autentisk Michael Kors väska och undvika att köpa en replika.

Läs listan eller beskrivning av påsen så noggrant som möjligt och ställa frågor om något är oklart. Om listan beskriver väskan som en replik eller inspirerat av designer som innebär att det är fake.

Överväga priset innan du köper och inse att om ett erbjudande verkar vara för bra för att vara sant är det antagligen det. EN designer Kors väska enkelt kan sälja för några hundra dollar. Om säljaren erbjuder det för mindre än en fjärdedel av priset, det kan vara fel.

Handla från välrenommerade återförsäljare som erbjuder garantier för deras produkter. Väskor Michael Kors finns tillgängliga från designer's hemsida samt från varuhus såsom Neiman Marcus.

Leta efter varumärke fyrkantiga spännen, hakar eller detaljer på väskan. Varje Kors väska--inklusive hans kopplingar och bagage bitar--har dessa fyrkantiga detaljer. Fejkar har ofta inte dessa detaljer eller glömmer att använda Kors-logotypen på hårdvara.

Undersöka tyget noga innan du köper. Kors använder högkvalitativt läder och mjuka tyger på insidan av väskan. Om kassan har vinyl detaljer eller billigt läder, har goda chanser att det är falskt.

Kontrollera att sy för att se till att den är jämn och rak. Michael Kors Väskor används ofta slarvigt limning eller ojämn syr medan autentiska påsar har rak och även syr

Knock-off och falska designade handväskor finns dessa dagar, och det kan vara svårt att veta vilka påsar är verkliga och som inte gör det särskilt när du shoppar online. Om du vill spara pengar på en Michael Kors handväska men vill inte hamna på höga utgifter för en falsk, här är några tips som kan hjälpa dig hitta den reella saken.

Köpa från designern. Michael Kors har en webbplats, och du kan också hitta hans handväskor på finare varuhuset webbplatser. Detta är det bästa sättet att köpa en designad väska, eftersom du vet att det är autentiskt. Om du försöker spara en slant, leta efter Michael Kors påsar på försäljning och på avstånd, och du kommer att spara pengar utan att behöva bekymra dig om äktheten.

Köp Michael Kors påsar från seriösa handlare. Oavsett om du köper begagnad online eller på auktion köpa från återförsäljare som säljer till ett rimligt pris och kolla in deras referenser innan du köper. Om de inte har en politik för återvändande eller om auktionen varar bara i några timmar, det är ett bra tecken på att det är olagligt. Kontrollera kunden recensioner eller få något skriftligt från återförsäljaren autentisering av handväska och gör att du kan skicka tillbaka den om du ta reda på det är en knockoff.

Kontrollera påsen ordentligt innan du köper. Det är svårt att göra på Internet, vilket innebär att det är svårare att upptäcka falska Michael Kors påse online. Det är därför motverkas om du har någon fråga om påsen är giltigt. Om du kan hålla den i handen, ser för en tyngre vikt, perfekt att sy, material av hög kvalitet, avsaknad av kemisk lukt och maskinvara som har Michael Kors-logotypen ingraverad.

Kontrollera mot den reella saken om du kan. Det bästa sättet att köpa en Michael Kors väska är att kontrollera mot en 100% äkta väskan, och sedan några meningsskiljaktigheter kommer att bli uppenbart. Detta till stor del är opraktiskt, men vad du kan göra är att ta en påse till boutique och få den inspekterad autenticitet.

Använd sunt förnuft. Om det ser ut som bra för att vara sant, är det. När det kommer till en omtyckt designer handväska, kommer du inte att kunna köpa en för $20 om det var nyligen illa tilltygade av en tiger. Om du verkligen vill satsa på en Michael Kors väska, du måste vara villiga att med en ganska bra bit.